Dervişoğlu: Türkiye’nin dört bir yanı yanıyor, yanıyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeni dönemindeki ilk mücadele alanlarından birinin itfaiye teşkilatını bir meslek kanununa kavuşturmak olacağını bildirdi.

Dervişoğlu: Türkiye’nin dört bir yanı yanıyor, yanıyoruz
Yayınlama: 17.08.2024
4
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, İzmir, Manisa, Bolu ve Muğla’da devam eden orman yangınlarına ilişkin yaptığı açıklamada “Türkiye’nin dört bir yanı yanıyor, yanıyoruz. Bizi bu yangından kurtarması için gözümüzü kulağımızı onlara dikiyoruz; canı gönülden başarılı olmalarını diliyor, görevlerini sağ salim tamamlamaları için dualar ediyoruz.” dedi.

İtfaiyecilerin bir meslek sınıfı ve kanununa da sahip olmasını sağlamanın can ve vatan borcu olduğunu belirten Dervişoğlu, şunları ifade etti:

“Çünkü hayatları pahasına kurtardıkları can, yangınını söndürdükleri vatandır. Bu acı günlerin ibretiyle; zor günlerin cefakar, fedakar, görünmez kahramanlarına söz veriyorum: İYİ Parti’nin TBMM’nin yeni dönemindeki ilk mücadele alanlarından biri, itfaiye teşkilatımızı bir meslek kanununa kavuşturmak olacaktır.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.