DEVA Partili Avşar: Vatandaş ekonomiye, barınma krizine kesin çözüm bekliyor

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada yoksulluk ve barınma krizine değindi.

DEVA Partili Avşar: Vatandaş ekonomiye, barınma krizine kesin çözüm bekliyor
Yayınlama: 24.05.2024
2
A+
A-

DEVA Partili Avşar, Türk Ticaret Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılması üzerine konuştuklarını belirterek, “Ticareti konuşacaksak, hazine destekli diye verilen esnaf kredi faizleri neden artırılıyor, hataların ceremesini neden esnaf çekiyor, onu konuşmak lazım. Ticareti konuşacaksak, iktidarın tüccarı 2002’yi mumla aratır boyuta nasıl getirdiğini konuşmak lazım.” dedi.

Yanlış politikalarla başlayıp yanlışlarla devam eden bu sürecin, anayasal bir hak olan barınma hakkının yaşadığı krizi çözmeyeceğini söyleyen Avşar; “Üstelik bu sorunlar öyle bir hal aldı ki, gündeme gelmesin, konuşulması diye sürekli yapay gündemler yaratma çabası 22 yıl önceyle bugünü karşılaştıran nutuklar da artık kurtarmaz. Çünkü artık mızrak çuvala sığmıyor lafla da peynir gemisi artık yürümüyor. Vatandaş ekonomiye, yoksulluğa, geçim sıkıntısına barınma krizine kesin çözüm bekliyor.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.