Dinar’da sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve kültürel hayata katkıları konuşuldu

Afyonkarahisar, 30 Eylül (Hibya) – “Dünden Bugüne Dinar’da Sivil Toplum Kuruluşlarının Sosyal ve Kültürel Hayata Katkıları” başlıklı söyleşi Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dinar’da sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve kültürel hayata katkıları konuşuldu
Yayınlama: 30.09.2024
0
A+
A-

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda Türk Ocakları Dinar Şubesi tarafından düzenlenen “Dünden Bugüne Dinar’da Sivil Toplum Kuruluşlarının Sosyal ve Kültürel Hayata Katkıları” başlıklı söyleşiye katıldı. Açılış konuşmasını Türk Ocakları Dinar Şube Başkanı Tuncay Yıldız yaptı.

Program kapsamında günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Veysel Topçu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tolga Pazar ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan da katılarak konuşmalar gerçekleştirdi.

Konuşmalarda, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının geçmişten günümüze sosyal ve kültürel hayata olan katkıları ele alındı.

Belediye Başkanı Veysel Topçu, konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişimindeki önemine vurgu yaparak, Dinar’daki bu kuruluşların toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirmede büyük rol oynadığını belirtti.

Programın sonunda, günün anlam ve önemine binaen protokol üyelerine ve katılımcılara yazar ve şairlere ait kitaplar hediye edildi.

Başkan Topçu, bu tür organizasyonların toplum bilincinin artırılması ve ortak değerlerin korunmasında büyük katkı sağladığını ifade etti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.