DSÖ: Minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyet ölüm riskinizi azaltır

Cenevre, 23 Ocak (Hibya) – Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyetin, kalbi ve böbrekleri koruyarak erken ölüm riskini azalttığını bildirdi.

DSÖ: Minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyet ölüm riskinizi azaltır
Yayınlama: 23.01.2025
3
A+
A-

DSÖ’den yapılan açıklamada minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyetin, kalbi ve böbrekleri koruyarak erken ölüm riskini azalttığı belirtilerek, “Daha az tuz tüketerek daha uzun yaşayın.” denildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.