EBB sporcuları, Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü (EBB) sporcuları, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’ndan altın madalyalarla döndü.

EBB sporcuları, Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü
Yayınlama: 11.09.2024
0
A+
A-

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlendi. Türkiye Şampiyonası’nda fotoğraf ve video kategorisinde sualtı dünyasını 11 ayrı kategoride en iyi görüntüleyen sporcular şampiyonluk ödüllerini ve madalyalarını aldı.

Sporcular dalış eşleriyle fotoğraf ve video kategorilerinde madalya getirecek görüntüler elde etmek için dalışlar gerçekleştirdi. Su altı fotoğrafçılarının objektiflerine deniz faunası, florası, amforalar ve batıklar yansıdı.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Erkan Balk, video film kategorisinde altın madalya, 60 saniye video kategorisinde altın madalya ve video bireysel kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hakan Başar fotoğraf dalında, tema dalında Türkiye şampiyonu, modelli geniş açı 2. yaratıcılık dalında Türkiye 2.’si, bireysel sıralamada Türkiye 2.’si oldu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.