Erbakan: Biz Yeniden Refah Partisi olarak günde bin tane yeni insan kazanıyoruz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Denizli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programında partililerle bir araya geldi.

Erbakan: Biz Yeniden Refah Partisi olarak günde bin tane yeni insan kazanıyoruz
Yayınlama: 09.09.2024
3
A+
A-

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, parti il binasında gerçekleşen kahvaltı programında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, MKYK Üyesi Cafer Azaklı ve İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir’in eşlik ettiği Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin girmiş olduğu iki seçimde oyunu iki katı artırdığına dikkati çekerek, “14 Mayıs’ta aldığı oyun yüzde 100’den fazlasını, iki katından fazlasını 31 Mart’ta yerel seçimlerde almış, yüzde 7’lik bir oy oranına ulaşmış, 3 milyonun üzerinde oy almış, 63 belediye başkanlığı kazanmış ve üye sayısı bakımından Türkiye’nin 3’ücü büyük partisi haline gelmiştir. Şu anda üye sayımız 560 bine ulaştı. Üye sayımızı 1 milyonun üzerine çıkarmak için büyük bir gayretle çalışmalarınıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Son dönemde yaşanan istifalara da değinen Erbakan,  “Milli Görüş davası, çok kadim bir davadır. Parti kapatmalar, askeri darbeler, karalama kampanyaları, merhum Erbakan Hocamıza yönelik hapis cezaları, siyasi yasaklar, 12 Eylül dönemi gibi çok çeşitli engeller ve de zorluklarla karşılaşmıştır. Ancak bunların hiçbir tanesi bizi yolumuzdan döndürmedi. Bu noktada da böyle bir takım olayların olması bizi yolumuzdan döndüremez.10 kişinin, 15 kişinin bir yerden bir yere geçmesi bir şey değiştirmez. Çünkü biz Yeniden Refah Partisi olarak günde bin tane yeni insan kazanıyoruz” şeklinde konuştu.

8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine de değinen Erbakan, bu gibi cinayetlerin son bulması için idamın yeniden gündeme gelmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu:

“Narin yavrumuza Allah gani gani rahmet etsin, gerçekten çok üzüldük. Millet olarak başımız sağ olsun. Bu konuyla ilgili çok daha ciddi yasal düzenlemelerin oturulup konuşulması ve Meclis’teki bütün partilerin de sorumluluğunda olan bir konuda el birliğiyle yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Bu noktada idam cezasının da tekrardan gündeme gelmesinin mutlaka tartışılması lazım. Caydırıcılık bakımından bunu biz daha önce de defaten söylemiştik. Özellikle çocukların bu şekilde katledilmesi gerçekten de korkunç bir olay. Vicdanımızı sızlıyor, millet olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz.”

Erbakan sonrasında Yeniden Refah Partili Beyağaç Belediyesine ziyarette bulundu. Erbakan, ardından Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'ü ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bildi aldı. Erbakan, ardından ilçedeki Beyağaç İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.