Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, sporcuları ağırlamayı sürdürüyor

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, basketbol, beysbol, yüzme takımlarını da ağırlamaya ve U-16 millî takımlar düzeyinde futbol turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, sporcuları ağırlamayı sürdürüyor
Yayınlama: 18.08.2024
4
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan şehir merkezine 24,8 kilometre, havaalanına 30 kilometre ve en yakın otele 7 kilometre uzaklıkta olup yüksekliği ve havası itibariyle de birçok kulüp için uygun kriterler taşıyan 1850 metre yükseklikte hizmet vermeye devam eden Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, profesyonel futbol takımlarını ağırlamaya devam ediyor.

Profesyonel futbol saha ölçülerine sahip ve birçok takıma ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan 8 adet futbol sahasında 14 adet giyinme odası, duş, wc ve 8 adet şok havuzu bulunuyor. Ayrıca, sahalardan 1 tanesi akşam antrenman/hazırlık maçı yapılabilmesi amacıyla aydınlatma sistemine ile donatılırken 180 kişilik tribünü ile sporseverleri ağırlamayı hedefliyor.

Kıbrıs Tremeşeli Holding Dumlupınar Türk spor Kulübü 19 Ağustos’ta, U16 Futbol Milli Takımı 10 Eylül’de kampa girecek ve Türkiye, Portekiz, Danimarka, Romanya milli takımlarının katılımı ile 14 Eylül’de U16 Milli Takımlar Turnuvası düzenlenecek.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Olimpik Yüzme Havuzu, Galatasaray Kadın Yüzme Takımı, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tohm ve Sem Sporcuları, Enka Spor Milli Sporcusu, Spor AŞ Yüzme Takımı’nı ağırlarken Yüzme Federasyonu Açık Su Takımı, ve Antep Yüzme Takımı’nın ilerleyen günlerde kampa girmesi bekleniyor.

Ayrıca sadece futbola yönelik değil çeşitli spor dallarında profesyonel hizmet sunan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, 19-25 Ağustos’ta Melikgazi Basketbol Takımı, 25 Ağustos – 6 Eylül’de Beysbol Milli Takımı’nı ağırlayacak.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni tercih eden takımlar Erciyes Kayak Merkezi bölgesinde hizmet veren Ace kite hotel, Das 3917, Library, Megasaray ve Zümrüt Palas otellerinde konaklama imkanı da bulabiliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.