ESBİM, engelli vatandaşlara istihdam sağlıyor

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, her ay engelli vatandaşlara özel mülakat düzenliyor.

ESBİM, engelli vatandaşlara istihdam sağlıyor
Yayınlama: 21.09.2024
3
A+
A-

Personel arayan öncü firmalarla iş arayan vatandaşları bir araya getirerek binlerce insana destek olan ESBİM, istihdamda engel engelli bireyler için istihdam sağlıyor. Birimin bu ay engelli bireyler için gerçekleştirdiği mülakata farklı sektörlerde faaliyet gösteren 20 firma katıldı. 120 engelli vatandaşın firmalarla özel olarak görüştüğü mülakatlar sonucunda belirtilen şartları taşıyan kişiler, uygun kadrolarda istihdam edildi.

Her ay düzenli olarak engelli mülakatı düzenlediklerini ifade eden Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürü Semra Düzcü, “Bugün 20 firmamızla görüşme sağladık. Mülakatlara 120 vatandaşımız katıldı. Oryantasyonun ardından vatandaşlarımız firmalarımızla bireysel görüşmeler yaptı. İş bulamayanların yeniden takibini sağlıyoruz. ESBİM varsa istihdam var diyoruz. Tüm Esenyurtlu vatandaşlarımızı merkezimize davet ediyoruz” dedi.

ESBİM sayesinde nitelikli personel ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Gelişim Tekstil İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Başaran, “ESBİM ile sürekli iletişim halindeyiz. Sağ olsunlar bizlere mülakatlarla destek veriyorlar. Burada çalışmak isteyen arkadaşlarla görüşmeler yapıyoruz. Personel istihdamımızı buradan sağlıyoruz” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.