Esenyurt Belediyesi’nden ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti

Esenyurt Belediyesi’nin yatağa bağlı ve yardıma ihtiyacı olan yurttaşlara yönelik ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti, sunuyor.

Esenyurt Belediyesi’nden ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti
Yayınlama: 26.09.2024
2
A+
A-

Esenyurt Belediyesi’nin yatağa bağlı ve yardıma ihtiyacı olan yurttaşlara yönelik sunduğu ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti, sağlık hizmetine ulaşmakta zorluk çeken birçok kişinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in öncülüğünde yürütülen hizmet, yürüme zorluğu çeken ve yatağa bağımlı hastalar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi sağlık alanında da hayata dokunan çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in başlattığı çalışma ile, sağlık ekipleri hastaneye gitme imkanı olmayan yaşlı ve engelli yurttaşları, tam donanımlı ambulanslarla sağlık kuruluşlarına ulaştırılıyor; MR, tomografi, diyaliz gibi tedavi işlemleri tamamlanan hastalar yeniden hastanelerden alınarak evlerine bırakılıyor. Nisan ayından bu yana 4.792 vatandaşa ‘Evde Sağlık’ hizmetinin verildiği ilçede, 3.500 yatağa bağlı vatandaşa ise “Hasta Nakil Ambulansı” hizmeti verildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.