Esenyurt’ta bayram hazırlıkları tamamlandı

Esenyurt’ta vatandaşların hem ibadethaneler hem de cadde ve sokaklar rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için hazırlıklar tamamlandı.

Esenyurt’ta bayram hazırlıkları tamamlandı
Yayınlama: 15.06.2024
6
A+
A-

Daha temiz bir ilçede yaşaması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Kurban Bayramı öncesi cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını hızlandırdı. İlçe sakinlerinin bayramlarını hijyenik bir ortamda geçirebilmesi için aralıksız çalışan ekipler, süpürülen cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkadı. Mobil temizlik araçlarıyla yapılan çalışmalarda ayrıca koku ve haşere sorununun önüne geçmek için çöp konteynerleri dezenfekte edildi. Temizlik ekipleri, çalışmaların kurban kesim alanları da dahil olmak üzere tüm ilçede aralıksız devam edeceğini açıkladı.

Temizlik çalışmalarını yerinde denetleyen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Halkın sağlığı en öncelikli meselemiz. Bütün çabamız vatandaşlarımızın daha temiz, daha ulaşılabilir, daha yeşil bir Esenyurt’ta yaşamasını sağlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için 650 kişilik bir temizlik ekibiyle çalışıyoruz. Şu anda alanda 310 tane temizlik personelimiz cadde ve sokakları süpürüyor, diğer ekibimiz de çöplerin toplanması ve taşınması çalışmalarında görev alıyor. Ben ilçemizin temizliği için gece gündüz demeden çalışan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek Esenyurtluların yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutladı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.