ESKİŞEHİR VALİSİ HÜSEYİN AKSOY’DAN ESKİŞEHİR OSB’YE ZİYARET

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni (EOSB) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, sanayinin mevcut durumu, yürütülen çalışmalar ve gelecekteki yatırım planları hakkında değerlendirmeler yapıldı.

ESKİŞEHİR VALİSİ HÜSEYİN AKSOY’DAN ESKİŞEHİR OSB’YE ZİYARET
Yayınlama: 18.07.2024
5
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak yenilikçi yaklaşımlar ve sürdürülebilir projeleri ile şehrin ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya devam ettiklerini aktaran EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir OSB olarak, sürdürülebilir ve yenilikçi projelerle sanayimizi daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Aynı zamanda, genç nesillere mesleki eğitim ve istihdam olanakları sunarak Eskişehir sanayisinin nitelikli işgücünü karşılıyoruz. Yenilikçi teknoloji yatırımlarımızla sanayimizi dijital dönüşüme hazırlarken, iş birlikleri ve Ar-Ge projeleri ile rekabet gücümüzü artırıyoruz. Eskişehir’in sanayi altyapısını daha da güçlendirmek için büyük bir kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrin ekonomik dinamosu olduğunu belirterek, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, şehrimizin ekonomik dinamosu konumunda. Eskişehir OSB yönetiminin eğitim yanı sıra Ar-Ge ve inovasyon alanında attığı adımlar, bölgenin rekabet gücünü artırmakla kalmayıp, gençlere yeni fırsatlar sunarak geleceğe yatırım yapmakta. Başkan Nadir Küpeli ve ekibinin yürüttüğü çalışmalar takdire şayan. Sanayimizin gelişimi ve istihdamın artırılması adına yapılan yatırımları çok önemli buluyoruz” dedi. Eskişehir’in ekonomik yapısını ve şehrin üretim ivmesini daha da güçlendirmek adına atılacak adımlar konusunda yapılacak iş birliklerin önemine çeken Aksoy, Eskişehir’in tüm dinamikleriyle birlikte çalışma gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.