Eskişehir’de başkanlar Avrupa Hareketlilik Haftası’nı yürüyerek başlattı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında şehrin farklı noktalarından başlayarak büyükşehir belediyesi önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Eskişehir’de başkanlar Avrupa Hareketlilik Haftası’nı yürüyerek başlattı
Yayınlama: 16.09.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “Kentin İçin Harekete Geç!” sloganıyla yola çıkarak bir farkındalığa imza attı.

Sabah şehrin farklı noktalarından gençlerin, çocukların, kadınların ve emeklilerin de katıldığı bir yürüyüş gerçekleştiren başkanlar büyükşehir belediyesi önünde buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez ve Ulaşım Planlama Şube Müdürü Merve Sert Özkiremitçi ile birlikte yürüyüşe başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yol üzerinde ilk olarak gençler eşlik etti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi kadın bürokratları, çocuklar ve emekliler de yürüyüşe katılarak farkındalık yaratılmasını sağladı.

Yürüyüş sırasında Başkan Ünlüce, 22 Eylül Pazar günü büyükşehir belediyesi ev sahipliğinde Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi paydaşlığında “Bugün Yollar Senin” sloganıyla arabasız bir gün için bisiklet turu yapılacağını söyledi.

Çocuklarla birlikte Eskişehirlilere çağrıda bulunan Başkan Ünlüce, “Pazar günü arabayla çıkmayalım.” dedi.

Yürüyüş sonrası katılımcılara su matarası hediye edildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.