Ezber bozan Teknoloji Skechers Futbol Koleksiyonu sporseverlerle buluşuyor

Farklı spor dalları için geliştirdiği koleksiyonlarla sporseverlerin dikkatini çeken Skechers, futbol sahasında da adından söz ettirecek yeni bir koleksiyona imza attı. Yeni futbol koleksiyonuyla yeşil sahalara giriş yapan Skechers, FC Bayern Münich oyuncusu Harry Kane iş birliğiyle duyurduğu koleksiyonuyla artık futbol performansına da konfor katıyor.

Ezber bozan Teknoloji Skechers Futbol Koleksiyonu sporseverlerle buluşuyor
Yayınlama: 16.09.2024
4
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda İngiltere’de Yılın Oyuncusu seçilen ve Premiere Lig Altın Ayakkabı ödülünün sahibi, FC Bayern Münich oyuncusu Harry Kane ile ömür boyu devam edecek iş birliğini açıklayan Skechers’ın futbol için özel olarak geliştirdiği koleksiyonu Avrupa’dan sonra Türkiye’de de futbolseverlerle buluşuyor.

Yeşil sahalarda konfora ve performansa odaklanılarak tasarlanan futbol koleksiyonunda yer alan ayakkabı modelleri yüksek düzeyde yastıklama ve hızlı tepki özellikleriyle dikkat çekiyor. 'Comfort that Performs' sloganıyla sunulan bu koleksiyon, Harry Kane'in yanı sıra Mohammed Kudus ve Oleksandr Zinchenko gibi futbolcularla yapılan iş birliğiyle hazırlandı. Oyunculara saha içinde güven ve esneklik sunan koleksiyonunda Skechers Razor ve SKX_01 modelleri öne çıkıyor. Skechers Razor, hafif yapısıyla hızı ve ani hızlanmayı desteklerken, karbon takviyeli tabanı sayesinde çevikliği artırıyor ve enerji geri dönüşünü en üst düzeye çıkarıyor. SKX_01 ise topa vuruşlarda mükemmel bir uyum sağlayarak sahada üstün dokunuş top kontrolü ve konfor sunmak için özel olarak tasarlandı. Bu koleksiyon, güçlü hareketleri destekleyerek oyunun gidişatını değiştiren çevikliği ve eşsiz konforu bir araya getiriyor.

Sporcuların ihtiyaçlarına yönelik özel tasarımlarıyla Türkiye’deki futbol severlerin yeşil sahalardaki maç deneyimine konfor katacak Skechers Futbol Koleksiyonu x Harry Kane iş birliğiyle, seçili Skechers mağazalarında ve skechers.com.tr’de yer alıyor.

Skechers Türkiye Hakkında

Dünyanın en büyük spor ayakkabı markalarından biri olan Skechers’ın Türkiye’deki tüm faaliyetleri, 2011 yılından bu yana Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş distribütörlüğünde yürütülüyor. Spor ayakkabı, günlük ayakkabı, çocuk ayakkabıları, spor giyim, günlük giyim ve aksesuarlar kategorilerinde ürünler sunan Skechers Türkiye’nin ülke genelinde 70’ten fazla mağazası bulunuyor. 

Skechers ile tekstil lisans anlaşması da bulunan Olka’nın Türkiye’de satılan bütün Skechers markalı tekstil ürünleri burada tasarlanıyor, markanın AR-GE çalışmalarıyla geliştiriliyor ve kalite standartları çerçevesinde üretiliyor. Skechers Türkiye’nin biri İstanbul Esenyurt’ta, diğeri Şanlıurfa’da faaliyet gösteren üretim tesislerinde ise çeşitli ayakkabı modellerinin yüksek adetli üretimleri gerçekleştiriliyor. Türkiye ekonomisine ve istihdamına gerek perakende gerekse üretim alanlarında katkılar sağlayan Olka Grup’un gelecekteki stratejik hedefleri arasında üretim kapasitesini artırmak suretiyle yurtdışına ihracat da bulunuyor.   

 Skechers.com.tr


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.