Filistin Başbakanı Mustafa, Helen Le Gal ile görüştü

Ramallah, 27 Haziran (Hibya) – Filistin Başbakanı, Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Muhammed Mustafa, Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanlığı Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Genel Müdürü Helen Le Gal ile bir araya geldi.

Filistin Başbakanı Mustafa, Helen Le Gal ile görüştü
Yayınlama: 27.06.2024
4
A+
A-

Filistin Başbakanı Mustafa, Avrupa Birliği Dışişleri Bakanlığı Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Genel Müdürü Helen Le Gal'e Filistin'deki genel gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Filistin Başbakanı Mustafa, görüşmede, Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına yönelik soykırım savaşının durdurulması için çabaların birleştirilmesi ve temel malzemelerin temin edilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. Aynı zamanda, hükümetin ekonomik kalkınma girişimlerini başlatma, hizmet kalitesini iyileştirme, Batı Şeria ve Gazze Şeridi arasındaki kurumları birleştirme ve savaşın sona ermesinin hemen ardından temel ve hükümet hizmetlerini geri kazanma çabalarına da değindi.

Helene Le Gal, Avrupa Birliği'nin Filistin'e siyasi ve mali desteğinin, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki yardım çabalarının ve hükümetin kurumsal reform programının desteklenmeye devam edeceğini teyit etti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.