Frankfurt’ta yenilikçi teknolojiler tanıtılıyor

Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen otomotiv servis endüstrisi fuarlarından Automechanika kapılarını ziyaretçilerine açarak, 80 ülkeden 4200 şirketin ürünlerini tanıtmasına olanak sağlıyor.

Frankfurt’ta yenilikçi teknolojiler tanıtılıyor
Yayınlama: 18.09.2024
2
A+
A-

ZF Aftermarket şirketi de, fuar alanında ziyaretçilere yeni modelleri yakından inceleme ve test etme imkanı sunuyor. 

ZF Aftermarket IMEA Bölge Başkanı Andre Scholle açıklamasında, “Bölgesel açıdan bakıldığında Türkiye; ister binek araçta, ister ticari, isterse endüstriyel olsun, tüm iş kollarımızda en büyük büyüme potansiyeline sahip ülkelerin başında yer alıyor.“ ifadesini kullandı.

ZF'nin teknolojik liderliği ve yenilikçi servis çözümleriyle bağımsız yenileme pazarının geleceğini şekillendirdiğini belirten ZF Aftermarket Türkiye Genel Müdür Selim Aydınlıoğlu, “Türkiye açısından bakarsak bizim kararlılıkla üzerinde durduğumuz iki önemli unsur var.  Bunlardan ilki yüksek kaliteli bileşenlerden oluşan kapsamlı portföyümüzle tüm paydaşlarımızın mobilite çalışma süresini en üst seviyeye çıkarmak.  İkincisi ise servis konseptinde sunduğumuz yenilikçi çözümler ile bağımsız servis noktalarını geleceğe hazırlamak.” açıklamasını yaptı.

Elektrikli ve İçten Yanmalı araçlar için sunduğu portföyü genişleterek Binek Araç segmentinde liderliğini sürdürmeyi hedefleyen ZF, Automechanika'da elektrikli güç aktarma organları için yaşam döngüsü çözüm yaklaşımını ve “Bak – Onar – Değiştir” stratejisini de öne çıkarıyor.

ZF Aftermarket, ticari araçlar için ADAS portföyünü, DAF ve IVECO ticari araçlara özel WABCO, OnLaneALERT Kamera ve OnGuard Radar yedek parçalarını, kamera, radar ve bağlantıları ekleyerek genişletti.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.