Gökçebey-Yenice Yolundaki kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Karabük, 2 Eylül (Hibya) – Gökçebey-Yenice Yolu üzerinde yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyonun çarpışması ile meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

Gökçebey-Yenice Yolundaki kazada 2 kişi hayatını kaybetti
Yayınlama: 02.09.2024
6
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Gökçebey-Yenice yolu Karahatipler mevkisinde Bartın-Erzurum seferini yapan yolcu otobüsü ile tomruk yüklü bir kamyon çarpıştı. Olayın hemen ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otobüste sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Kazada her iki aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 23 kişi de Gökçebey Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu olay yerine giderek kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar sonrası açıklamada bulunan Hacıbektaşoğlu “Gökçebey Yenice yolunda elim bir kaza haberi aldık. Otobüste 21 yolcu 3 mürettebat toplam 24 kişi var. Yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Otobüs şoförü ve kamyon şoförü hayatını kaybetti. Üç kişinin durumu ağır diğerlerinin durumu iyi, yaralılarımızın durumunu takip ediyoruz. Her iki şoför de sıkışmış ve hayatlarını kaybetmiş. Onları da ekiplerimiz çıkartmaya çalışıyor. Büyük geçmiş olsun.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.