Haliliye Belediyesinden kütüphane hizmeti

Şanlıurfa, 16 Ekim (Hibya) – Haliliye Belediyesi, bünyesindeki kütüphaneler ile sınava hazırlanan gençler için sessiz çalışma ortamları sunuyor.

Haliliye Belediyesinden kütüphane hizmeti
Yayınlama: 16.10.2024
0
A+
A-

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin adresi olan Belediye bünyesindeki kütüphaneler, gençlere sessiz ve nezih bir ortam sunuyor. Kendilerine sağlanan bu imkanlarla bir yandan soru çözümü bir yandan konu tekrarı yapmak için kütüphaneyi tercih eden gençler, periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testine de (TYT) girme şansı yakalıyor. Özellikle aradıkları sessiz ortamı bu kütüphane ile bulduklarını ifade eden öğrenciler, her zaman gençlere ve eğitime destek olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor. 

Belediye bünyesindeki kütüphane ve eğitim merkezi ile 2023 yılında 139, 2024 yılında ise 88 öğrenci hayalindeki üniversiteyi kazanmıştı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.