Hatay Barosu’nda devir teslim töreni yapıldı

Hatay, 16 Ekim (Hibya) – Hatay Barosu`nun olağan genel kurulu sonrası mazbatasını alan Baro Başkanı Av. Hatay Tut, Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyeleri ve TBB Delegeleri yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.

Hatay Barosu’nda devir teslim töreni yapıldı
Yayınlama: 16.10.2024
2
A+
A-

Geçmiş dönem Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Baro Başkanı Av. Hatay Tut, Yönetim, diğer kurullara seçilen avukatlar ve TBB delegeleri ile bir araya geldi.

Önceki dönem Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu yeni seçilen başkan Av. Hatay Tut’a çiçek takdim ederek göreve seçilen bütün kurullara başarılar diledi.

Hatay Barosu Başkanı Av. Hatay Tut yaptığı konuşmada, “Bu demokratik yarışa katkı veren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün meslektaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün meslektaşlarımızın katkı vermelerini bekliyoruz. Meslek sorunlarımızı hep beraber çözeceğiz. Daha önceki başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hatay Barosu’nu en iyi noktalara taşıma hedefindeyiz. Törene katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin sonunda Baro Başkanı Av. Hatay Tut, Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyeleri ve TBB Delegeleri depremde vefat eden avukatlar anısına yaptırılan anıta çiçek bıraktı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.