Heguard Savunma ünvanlı şirketin kuruluşu

Heguard Savunma ve Siber Güvenlik Teknolojileri Ticaret A.Ş ünvanlı şirketin kuruluşu tamamlandı.

Heguard Savunma ünvanlı şirketin kuruluşu
Yayınlama: 09.07.2024
7
A+
A-

Ral Yatırım Holding A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

''Ral Yatırım Holding A.Ş'nin yüzde 49 ve Graintürk Tarım A.Ş'nin yüzde 51 ortaklık payıyla savunma sanayi teknolojileri ve siber güvenlik alanlarında faaliyet gösterecek 50 milyon TL sermayeli anonim şirket kurulmasına ilişkin karar aldıkları, 13.03.2024 tarihli KAP bildirimimizle duyurulmuştu.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve Graintürk Tarım A.Ş'nin bağlı ortaklığı Özova Hububat Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti'ne ait 76 dönümlük arazide kurulmasına karar verilen bahse konu şirketin tescil işlemleri, Kırıkhan Ticaret Sicil Memurluğunun 09.07.2024 tarih ve 327 sayılı kararıyla Heguard Savunma ve Siber Güvenlik Teknolojileri Ticaret A.Ş ünvanı altında, 4695 ticaret sicil numarası verilerek 09.07.2024 tarihinde tamamlanmıştır.

Şirketin konumlanacağı alan, 12.03.2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Endüstri Bölgeleri Kanununun 3. maddesi gereğince Hatay Kırıkhan Roketsan Endüstri Bölgesi olarak ilan edilen alana yakın konumda olması sebebiyle, yatırım yaptığımız sektör bakımından önemli bir potansiyel arz etmektedir.''


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.