Hibya, ”Medya”ya destek olmaya devam ediyor

Hibya Haber Ajansı, 5. yılına özel, yayıncılara destek olmak adına haber paketi fiyatlarında çok özel indirime gitti.

Hibya, ”Medya”ya destek olmaya devam ediyor
Yayınlama: 13.09.2024
4
A+
A-

, 5. yılında da sektörüne destek olmak devam ediyor. Sadece sektörüyle kalmayıp, 57 ülke de 22 haber ajansıyla 18 dilde fark yaratan yaklaşımıyla sektöre ivme katıyor.

Sektörde ''meslektaş dostu'' olarak bilinen Hibya, yayıncıdan, iletişimcisine her alanda özel çözümler ve makul fiyatlar sunuyor. Sektörde maliyetleri de düşüren Hibya ekonomiye katkı sağlıyor.

 

 

5. yılını sektöründe kutlamayı tercih eden Hibya, yayıncılara özel haber paketleri fiyatlarını yerelde 6.000 TL'ye ulusalda 12.000 TL'ye çekti. 31 Ağustos'ta son bulan kampanya için, yoğun talep neticesinde yıl sonuna kadar uzatma kararı alındı. (31.12.2024) 

, 2019 yılında basın emekçileri bir araya gelerek kurulmuş, kuruluş yapısı A.Ş olan ve yayınların tarafsızlığıyla belirgin şekilde öne çıkan ajans, sektörün teknolojiyle gündelik haber akışını en iyi şekilde birleştirmeyi başaran medya kuruluşları arasında yerini aldı.

Yapay zekayı ise sektörün emekçilerine zarar vermeyecek şekilde sınırlandırarak, burada sorumluluk ve farkındalığıyla öne plana çıktı.

 

 

Hibya ile ilgili güncel gelişmeleri WhatsApp kanalımızdan da takip edebilirsiniz

https://whatsapp.com/channel/0029Vamlmol1dAwCiySO8G3m


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.