hummel’dan Bee Campus üyelerine özel fırsatlar

Dünyanın önde gelen spor giyim markası hummel, sadakat programı olan Bee Club projesini, üniversite öğrencilerinin hummel kalitesine çok daha kolay ulaşması için özelleştirdi.

hummel’dan Bee Campus üyelerine özel fırsatlar
Yayınlama: 03.10.2024
2
A+
A-

100 yılı aşkın süredir dünyanın önde gelen spor giyim markası olan ve perakende sektörüne yön veren hamlelerine bir yenisini daha ekleyen hummel, üniversite öğrencilerine yılın her günü indirimli alışveriş imkanı sunuyor. Spor giyimin rahatlığını hummel şıklığıyla birleştirmek isteyen tüm öğrencilerin faydalanabileceği Bee Campus ayrıcalıkları ile hummel, öğrencilere desteğini sürdürüyor.

Bee Campus & Markafest iş birliği kapsamında ünversite festivallerinde de öğrenciler, kurulacak stantlarda hummel ürünlerini yakından inceleme ve deneme şansı bulacak. edu uzantılı mail adresi yeterli olacak Bee Campus ismiyle Club avantajlarının yanı sıra öğrencilere ek fırsatlar sunan programa kaydolan öğrenciler, hummel.com.tr web sitesi ve tüm hummel mağazalarında kendilerine özel indirimlerden 365 gün boyunca faydalanabilecekler. edu uzantılı mail adresleriyle kaydolan öğrenciler; Yeni sezon ürünlerinden yapacakları ilk alışverişlerinde yüzde 25, sonraki alışverişlerinde yüzde 10 indirim ve tüm sezonlardaki alışverişlerinde de yüzde 5 para puan kazanacaklar.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.