İBB Wi-Fi, İstanbul’un 11 bin 944 noktasında hizmet veriyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’un 11 bin 944 noktasında sınırsız internet hizmeti sunuyor. Wi-Fi’yi ülkeyi ziyaret eden turistler de tercih ediyor.

İBB Wi-Fi, İstanbul’un 11 bin 944 noktasında hizmet veriyor
Yayınlama: 23.08.2024
6
A+
A-

İBB Wi-Fi meydanlar, şehir hatları vapurları, nostaljik tramvaylar, Busforus otobüsler, kütüphaneler yurtlar, Enstitü İstanbul İSMEK eğitim merkezleri, Beltur kafeleri, cadde, park, kültür merkezleri, spor merkezleri, toplu taşıma araçları ve kırsal mahalleler olmak üzere kentin 11 bin 944 noktasında hizmet veriyor.

Wi-Fi hizmeti, İstanbulluların yanı sıra yabancı turistler tarafından da sıkça tercih ediliyor. İBB Wi-Fi'yi kullanan yabancı ziyaretçiler arasında ise ilk sıralarda Almaya, İtalya, Rusya, Mısır, Pakistan, Sırbistan, Fransa ve Ukrayna'dan gelen turistler bulunuyor. 

İBB, Wi-Fi hizmetinden yararlanan 6 milyona yaklaşan kullanıcıya, 5 Mbit hızında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunuluyor. Ayrıca tüm öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla 55 kütüphane ve 12 İBB Öğrenci Yurdunda ücretsiz ve sınırsız İBB Wi-Fi internet hız limitini 10Mbit’e çıkartıldı. 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.