İmamoğlu: Bu Memleketin evlatlarını mutlu etmek için milletin iktidarına yürüyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin katkılarıyla inşa edilen ‘Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanı’ açılış töreninde konuştu.

İmamoğlu: Bu Memleketin evlatlarını mutlu etmek için milletin iktidarına yürüyeceğiz
Yayınlama: 20.09.2024
3
A+
A-

İmamoğlu, “Çok çalışacağız. Siyaset üstü bakacağız. Siyasetin dışında, bu memleketin çocuğunu, gencini geleceğe hazırlayacağız. Çocukların hakkını çocuklara vereceğiz. Gençlerin hakkını gençlere vereceğiz. Bir avuç insanı değil, bu memleketin evlatlarını mutlu etmek için, hep birlikte milletin iktidarına yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat’ta sivil toplum kuruluşları üyeleri ve kanaat önderleri buluşmasının ardından, kentte ve bazı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazını kent merkezindeki Ali Paşa Camii’nde kılan İmamoğlu, CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile birlikte Tokat’ın simge mekanlarından Taşhan’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Tokat’tan Turhal’a geçen İmamoğlu ve beraberindeki heyeti, ilçede coşkulu bir kalabalık karşıladı. Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural’ı makamında ziyaret eden İmamoğlu, meydanda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Turhal Belediye Başkanı Ural’ın, kendi makam odasında bulunan ve 2019 seçimlerinin sembollerinden biri olan tabloda, Mustafa Kemal Atatürk’ün can kulağıyla dinlediği yurttaşın torunu olduğunu aktaran İmamoğlu, “Bu Cumhuriyet, bize çok güzel şeyler sundu. Çok borçluyuz. Ama bugün bu ayrımcılık, her şeyi ben bilirim diyen anlayış, her şeyi ben yaparım diyen anlayış öyle uç noktalara gidiyorlar ki; sevgili hemşehrilerim, kalkıyorlar oturdukları koltukların, makamın kendilerine ait olduklarını düşünüyorlar. Bizim şu anda elde ettiğimiz makamın sahibi millet, Erdem Başkan’ın oturduğu o koltuk, makam sizin koltuğunuz. Temsilci olarak atadınız. Buradaki, bu ilçedeki mal, mülk, yaşam, fırsat, bütün imkanlar size sunulmak üzere geliştiriliyor ve onun için çalışılıyor. O bakımdan bu anlayışı değiştireceğiz” dedi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.