İmamoğlu, İBB Spor Kulübü’nün şampiyonlarını ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris’te düzenlenen 2024 Paralimpik Oyunları’nda madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İBBSK) sporcularını Saraçhane’de ağırladı.

İmamoğlu, İBB Spor Kulübü’nün şampiyonlarını ağırladı
Yayınlama: 19.09.2024
4
A+
A-

İBBSK sporcuları, Paris’te düzenlenen 2024 Paralimpik Oyunları’nda 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBBSK’nin madalyalı paralimpik sporcularını Saraçhane’deki makam odasında ağırladı. İBBSK Başkanı Fatih Keleş ve İBBSK Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu ile sporcu antrenörleri de ziyarette yer aldı.

İBBSK Başkanı Keleş’ten, “Sporcularımız, Paris'te çok büyük başarıya imza attılar, sağ olsunlar. Bizleri gururlandırdılar. Biz de onları bugün sizinle birlikte misafir edelim istedik. Hakikaten Türk sporu adına büyük bir başarı oldu Paralimpik Oyunlar. Bizi de temsilen arkadaşlarımız 6 madalya kazandılar. Olimpiyatlarda da 2 madalya kazandırmıştı kulüp sporcularımız. Toplamda sekiz madalya kazandırmış olduk” bilgilerini alan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Paralimpik oyunlar, açıkçası bizi mutlu etti. Biraz olimpiyat kısmında tam arzu ettiğimiz başarıyı elde edemedik. Beklediğimiz daha fazlasıydı. Ama paralimpikte de tam tersine sanıyorum en yüksek madalya sayısına ulaştığımız açık ara bir oyunları gerçekleştirdik. Hem siz değerli sporcularımızı hem de diğer kulüplerin sporcularını, ülkemiz adına mücadele eden sporcuları tebrik ediyoruz.”

İmamoğlu, “İBBSK’mizin geçmişten bugüne gelen paralimpik spor dallarındaki etkin halini daha da yukarıya taşımasını isterim. Bunu hem tesis olarak güçlendirmek hem değerli sporcularımıza antrenörlük yapan hocalarımızın bu anlamdaki kabiliyetlerini arttırmalarını istiyoruz, diliyoruz. Bu konuda kulübümüzü de destekleyeceğiz. Sizlerin sayesinde de daha çok sporcu, daha çok başarıyı elde ederiz. İnşallah 2036’da da paralimpik oyunlarının İstanbul’da yapıldığı bir ortamı hep beraber yaşarız. Madalyalar çok yakıştı siz değerli sporcularımıza. Hepinize nice başarılar dilerim.” dedi.

Sporcular, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı, İmamoğlu ve İBBSK Başkanı Keleş’e teşekkürlerini iletti. İmamoğlu, anı fotoğrafları şampiyon sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.