İnfo Yatırım: GSYİH verisi euro varlıklarında volatilitenin artmasına neden olacak

İstanbul, 30 Temmuz (Hibya) – İnfo Yatırım, Almanya’dan gelecek olan enflasyon verisinin euro varlıklarında volatilitenin artmasına neden olacağını duyurdu.

İnfo Yatırım: GSYİH verisi euro varlıklarında volatilitenin artmasına neden olacak
Yayınlama: 30.07.2024
2
A+
A-

İnfo Yatırım'ın verilerine göre, GSYİH verisinin euro varlıklarında, FED kararının ise küresel bazda volatilitenin artmasına neden olacağı bildirilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Haftanın ikinci işlem gününe başlarken piyasalar Euro bölgesinden gelecek olan ekonomik verileri takip edecek. İlk olarak Euro bölgesinin lokomotif ekonomisi Almanya’dan gelecek olan GSYİH verisi izlenecek. Veri TSİ 11:00’da açıklanacak. 12:00’da ise Euro bölgesinden gelecek olan GSYİH verisi izlenecek. 15:00’da ise gözler yine Almanya’da olacak. Almanya’dan gelecek olan enflasyon verisi euro varlıklarında volatilitenin artmasına neden olacaktır. Dolar kanadına baktığımızda ise 17:00’da ABD’den gelecek olan CB Tüketici Güveni Endeksi verisi izlenecek. Yarın ise gözler FED’te olacak. FED’in faiz kararı, küresel bazda volatilitenin artmasına neden olacaktır. EURUSD paritesini teknik olarak inceleyecek olursak 1.0867 – 1.0904 – 1.0942 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1.0806 – 1.0766 – 1.0724 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.