İstanbul’da “Kuyu-20” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da elebaşılığını Kani Derici ve Ferit Bilmez’in yaptığı iki ayrı organize suç örgütün yönelik düzenlenen “Kuyu-20” operasyonu kapsamında 11 kişinin yakalandığını açıkladı.

İstanbul’da “Kuyu-20” operasyonu
Yayınlama: 26.08.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul’da “Kuyu-20” operasyonu düzenlendiğini bildirdi.

Elebaşılığını Kani Derici ve Ferit Bilmez’in yaptığı iki ayrı organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 11 kişinin yakalandığını ve 11’inin tutuklandığını belirten Yerlikaya, şunları ifade etti:

“Şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürmeye teşebbüs, tehdit, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve mala zarar verme suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyon sonucu 15 adet ruhsatsız tabanca ile çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.