İZDENİZ, engelli vatandaşlar için ücretsiz seferlere başlıyor

İZDENİZ engelli vatandaşlar ve bir refakatçileri için yaz mevsimi boyunca her hafta salı günü Mordoğan ve Foça’ya sefer düzenleyecek.

İZDENİZ, engelli vatandaşlar için ücretsiz seferlere başlıyor
Yayınlama: 21.06.2024
6
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli yurttaşlar için düzenlediği ücretsiz seferlere bu sene de devam ediyor. İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün koordine edeceği yaz seferlerinde engelli yurttaşlar ve bir refakatçileri için yaz ayları boyunca salı günleri, ücretsiz olarak Mordoğan ve Foça’ya gemi turu düzenlenecek.

Salı günleri Konak’tan kalkacak gemi Karşıyaka İskelesi’ne uğrayıp Mordoğan'a, sonrasında ise Foça’ya varacak. Günü Mordoğan ve Foça’da geçirecek engelli yurttaşlar ve refakatçileri, akşamüstü aynı güzergahla geri dönecek. Salı günleri Konak’tan 08.30’da kalkacak gemi, 08.45'te Karşıyaka'da, 10.00’da Mordoğan’da olacak. 10.20'de Mordoğan'dan hareket ederek 11.00'de Foça’ya ulaşacak. İlk sefer 25 Haziran Salı günü başlayacak.

Gemi kapasitesi 300 kişi ile sınırlı. Bu nedenle seferden en az bir gün önce rezervasyon yapılması gerekiyor. 7 yaş ve altı çocuklar da, ebeveynleri ile birlikte olmak koşulu ile seferlerden ücretsiz faydalanabilecek.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.