İzmir Büyükşehir’in sağlıklı yaşam kursları devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak “Herkes Spora” sloganıyla düzenlediği sağlıklı yaşam kursları devam ediyor.

İzmir Büyükşehir’in sağlıklı yaşam kursları devam ediyor
Yayınlama: 03.10.2024
2
A+
A-

Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporu, ısınma harekeleriyle başlıyor, grup çalışmaları, step ve aerobikle devam ediyor. Katılımcılar spor yapma keyfi yaşarken bir yandan da form tutuyor.

Kültürpark Celal Atik Spor Salonu ve Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Havuz İzmir’de pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 08.30-09.00 saatleri arasında düzenlenen etkinlikler, Bayraklı Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nda 09.00-10.00 saatlerinde yapılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde antrenör olarak görev yapan Ceren Akın, “Kurslarımıza her kesimden her yaştan insan geliyor. Çok büyük talep var. Herkes çok memnun. Yaz kış faaliyetimiz devam ediyor. Sporun içine çeşitli aktiviteler de katıyoruz. İnsanlar hiçbir ücret ödemeden sağlıklı kalabilmek ve sosyalleşmek için buraya geliyorlar. Vatandaşlarımız için çok büyük destek. Her şey çok güzel gidiyor. Çok büyük bir aile olduk” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.