İzmir Spor Zirvesi’nin programı belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Ticaret Odası (İZTO) iş birliğiyle 8 Ekim’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) düzenlenecek “İzmir Spor Zirvesi”nin programı belli oldu.

İzmir Spor Zirvesi’nin programı belli oldu
Yayınlama: 04.10.2024
2
A+
A-

İzmir Spor Zirvesi için çok heyecanlı olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Büyük sporcular yetiştirmiş, köklü kulüpleriyle spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış İzmir’imizi spor kenti yapma hedefimize yürüdüğümüz bu yolda İzmir Spor Zirvesi önemli bir kaldıraç olacak. Hem tarihinde aldığı güç hem günümüzde taşıdığı potansiyel nedeniyle İzmir, spor kenti olmaya en yakın kenttir” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak spor kenti İzmir hedefiyle yapılan pek çok çalışma olduğunu belirten Tugay, “Bunun için uzun ve kısa vadeli hedeflerimiz var. Tüm bu çalışmaların yanında planlamaya da ihtiyaç duyuyoruz. İşte İzmir Spor Zirvesi’nde bu planlamanın ilk adımını atacağız. Hedefimize yürürken nasıl bir planlama yapmamız gerektiğini, hangi branşlarda adımlar atacağımızı, kimlerle yürüyeceğimizi konuşacağız. Her biri alanında başarılara imza atan sporcuların deneyimlerinden faydalanacağız” dedi.

İzmir için tarihi nitelikte olan buluşma muhteşem bir finalle noktalanacak. Şansal Büyüka’nın moderatörlük yapacağı “Efsanelerle Futbol” oturumunda Türkiye futbolunda akla ilk gelen teknik direktörlerden Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş mesleki birikimlerini ve sportif tecrübelerini İzmirlilerle paylaşacak.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.