İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törenlerle başladı.

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı
Yayınlama: 30.08.2024
2
A+
A-

Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Meydandaki program, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İzmir Valiliği, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi çelenkleri anıta bırakıldı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

İzmir Valiliği'ndeki tebrikat töreninin ardından, program Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yurttaşların ve törene katılanların bayramını kutladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki program, geçit töreninin ardından sona erdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.