JAECOO 7 Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaptı

Çinli sofistike off-road SUV markası JAECOO, küresel pazardaki ilk modeli JAECOO 7’yi kısa bir süre önce Türkiye’de satışa sundu.

JAECOO 7 Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaptı
Yayınlama: 27.08.2024
3
A+
A-

Yeni nesil arazi aracı markası JAECOO, ilk kentsel off-road SUV modeli JAECOO 7 tanıtımının üzerinden sadece üç hafta geçmesine rağmen Türkiye pazarında güçlü bir hareket oluşturdu. 

JAECOO, Türk tüketicilerine daha iyi hizmet verebilmek üzere bayi ağını hızla kurdu. Bayiler İstanbul ve Ankara gibi 17 büyükşehirde yaygın olarak faaliyet gösterirken, ülke genelinde de güçlü bir hizmet ağı oluşturuyor. Bu bayiler sadece araç satın alma kanalları sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda farklı müşteri etkinlikleri ve kaliteli satış sonrası hizmetlerle markanın Türkiye'deki görünürlüğünü ve itibarını artırıyor.

Marka, tüketici beklentilerini karşılamak üzere İstanbul’da ilk müşteri off-road test sürüşü etkinliğini gerçekleştirdi. Ayrıca İstinye Park AVM ile birlikte Türkiye’de bir çok lokasyonda araç sergiledi.

JAECOO ayrıca, Türk kullanıcılarının daha uygun ve verimli bir otomobil satın alma deneyimi ve hizmeti sağlamak adına robotik bir showroom inşa etmek gibi yenilikçi projeler de dahil olmak üzere gelecekte kapsamlı bir arazi ekosistemi oluşturmayı planlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.