Kayseri’de Alzheimer Merkezi’nin yapımına ilişkin protokol imzalandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’yi kazandırmayı planladığı 30 milyon TL maliyetli Alzheimer Merkezi’nin yapımını ağabeyi Ramazan Büyükkılıç üstlendi. Merkezin yapımı için protokol imzalandı.

Kayseri’de Alzheimer Merkezi’nin yapımına ilişkin protokol imzalandı
Yayınlama: 03.09.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ‘Yeni 5 Yıl’ projeleri arasında yer alan, en anlamlı yatırımlardan biri olarak değerlendirilen, Alzheimer Merkezi’nin yapımına ilişkin protokol imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen protokol imza törenine, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra ağabeyi, hayırsever Ramazan Büyükkılıç ve Türkiye Alzheimer Derneği Kayseri Şube Başkanı Doç. Dr. Murat Gültekin ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Büyükkılıç, ağabeyi Ramazan Büyükkılıç’ın hayırseverliğinden dolayı onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, “Değerli büyüğüm, ağabeyim, Ramazan Büyükkılıç’a, hayırseverliği ile on binlerce yetiştirdiği eğitim ordusundaki öğrencileri ile onur duyduğumu, gurur duyduğumu belirtmek isterim.” dedi.

Projede, Eylül ayının 21’i, Cumartesi günü temeli atacaklarını, 1 senede de bitireceklerine inandıklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Bu proje ile ilgili çok değerli valimizin ve Aile Sosyal Politikalar il müdürümüzün de bilgileri ve imzada yerleri var. Onlar da süreç tamamlanınca inşallah imzalarını atacaklar ve böylece bu mecliste bağışı ile ilgili gerekli çalışmayı yapacağız. Eylül’ün 21’i, cumartesi günü de Allah’ın izniyle temeli atacağız. 1 senede de bitireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.