Kırgızistanlı eğitimciler, Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü’nü ziyaret etti

Kırgızistanlı okul öncesi eğitimcileri, Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü’nü ziyaret etti. Annelerin el emeği ürünlerini inceleyen katılımcılar, annelerden el işi oya yapmayı öğrendi.

Kırgızistanlı eğitimciler, Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü’nü ziyaret etti
Yayınlama: 24.09.2024
2
A+
A-

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Kırgızistan Okul Öncesi Eğitim Yöneticileri Uzman Eğitim Programı” kapsamında İstanbul’a gelen heyet programın ilk gününde Esenler Belediyesi Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü’nü ziyaret etti.

Esenler Belediyesi’nin 0-12 yaş aralığındaki çocuklar ve anneleri için sunduğu ücretsiz hizmetler, Kırgız eğitimciler tarafından büyük bir gördü. Kampüsü gezen heyet, burada çocuklara verilen eğitimler hakkında bilgi aldı ve annelerin el emeği ürünlerini inceledi. Ayrıca, annelerden el işi oya yapmayı öğrenerek, bu alandaki yeteneklerini de geliştirdiler.

Kırgızistanlı eğitimciler, bu tür uluslararası ziyaretlerin ülkelerindeki eğitimin gelişimi için önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Esenler Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.