Kocaelispor: 0 – Şanlıurfaspor: 0

Şanlıurfa, 30 Eylül (Hibya) – Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 7. hafta maçında deplasmanda Kocaelispor ile 0-0 berabere kaldı.

Kocaelispor: 0 – Şanlıurfaspor: 0
Yayınlama: 30.09.2024
2
A+
A-

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Şanlıurfaspor, deplasmanda Kocaelispor ile karşılaştı. Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanan mücadele 0-0 golsüz beraberlikle sona erdi.

Maça Şanlıurfaspor’un vuruşuyla başlandı. İlk dakikalardan itibaren ev sahibi Kocaelispor, oyunun kontrolünü eline aldı.

15. dakikada Kocaelispor ataklarını sıklaştırdı ancak aradığı golü bulamadı. Özellikle 26. dakikada Ahmet Sağat’ın net pozisyonu kaçırması, Kocaelispor adına önemli bir fırsatın kaçmasına neden oldu. 45+2’de Cihat’ın şutu direkten dönerken, ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Şanlıurfaspor, sahaya geç çıkması nedeniyle gecikmeli başladı. Kocaelispor ikinci yarıda da ataklarına devam etti ancak Şanlıurfaspor savunması ve kaleci Abdulkadir Sünger’in performansı Kocaelispor'a gol şansı tanımadı. 84. dakikada Beridze’nin net fırsatı değerlendirememesi Kocaelispor'un bir diğer önemli şansı oldu.

Maçın sonuna 12 dakika uzatma eklenmesine rağmen her iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı. Mücadele 0-0 sona erdi ve iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.