Küçükçekmece’de hazırlık kurslarından son 5 yılda bin 830 öğrenci yararlandı

Küçükçekmece Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle ücretsiz sürdürdüğü Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO) ve Spor Liselerine hazırlık kursları devam ediyor.

Küçükçekmece’de hazırlık kurslarından son 5 yılda bin 830 öğrenci yararlandı
Yayınlama: 15.05.2024
6
A+
A-

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel yetenek sınavları hazırlık kurslarında öğrenciler, alanında  tecrübeli eğitmenler eşliğinde haftada 10 saat eğitim alıyor.

Parkur desteği ile sürat, çabukluk, güç, denge, koordinasyon ve dikkat gibi alanlarda 9 ay boyunca salon antrenmanı eğitimine tabii tutulan öğrencilere; fitness, diyetisyen hizmeti, koşu antrenmanı, TYT deneme sınavları desteği ve etüt hizmeti de veriliyor. Kurslardan son 5 yılda bin 830 öğrenci yararlandı.

Küçükçekmece Belediyesi Spor Eğitmeni Yunus Emre Dinç, eğitim aldığı kurumda öğretmenlik yapmanın mutluluğunu dile getirerek, “ 2019 yılında belediyemizin özel yetenek sınavları hazırlık kurslarıyla hayal ettiğim bölüme hazırlandım ve kazandım. 2023 yılında BESYO’dan mezun olup, Küçükçekmece Belediyesi’nde işe başladım. Bu gerçekten mükemmel bir duygu. Burada eğitim aldığım dönemde, arkadaşlarımızla mezun olduğumuzu ve burada başka öğrencilere eğitim verdiğimizi düşünürdük.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.