Kuş: Eğitim yine en büyük önceliğimiz

Şanlıurfa, 9 Eylül (Hibya) – Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Kuş: Eğitim yine en büyük önceliğimiz
Yayınlama: 09.09.2024
2
A+
A-

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, en büyük önceliklerinin eğitim öğretim hayatını desteklemek olmaya devam edeceğini belirterek, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olan Eyyübiye’de eğitim-öğretimin daha büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

“Eğitim-öğretim hizmetleri, hiç şüphesiz bireylerin hayatını ve toplumun geleceğini şekillendiren en önemli faaliyetlerin başında gelmektedir. Milletlerin gelişmesi, huzurun artması ve refah seviyesinin yükselmesi, ancak bireylerin en iyi şekilde eğitilmesi, yeteneklerinin keşfedilmesi ve doğru yönlendirilerek başarılı olabilmelerinin sağlanmasına bağlıdır. Aile ve öğretmenlerle başlayan bu sürece, Eyyübiye Belediyesi olarak bizler de elimizden gelen desteği en üst seviyede sunma gayretinde olduk. 2019 yılından bu yana, bütçemizin yüzde 60’ına yakın bir kısmını ilçemizin eğitim – öğretim hayatını destekleyen projelere ayırdık. Bu vesileyle, 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarı, sağlık ve huzur dolu bir dönem olmasını diliyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.