“Kuyu-15” operasyonlarında 30 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırklareli merkezli 4️ ilde elebaşılığını Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-15” operasyonunda 30 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

“Kuyu-15” operasyonlarında 30 şüpheli yakalandı
Yayınlama: 07.08.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar sonucu; Kırklareli merkezli İstanbul, Tekirdağ ve Diyarbakır’da elebaşılığını Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik “Kuyu-15” operasyonları düzenlendiğini bildirdi.

Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 30 şüphelinin yakalandığını belirten Yerlikaya, şunları ifade etti:

“Şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten adam öldürmeye teşebbüs, yağma, mala zarar verme, tefecilik, fuhuş ve insan kaçakçılığı, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre; 8️ adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.