“Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz” projesi tüm ilçeye yayıldı

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz’ projesi ilçe genelinde büyümeye devam ediyor.

“Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz” projesi tüm ilçeye yayıldı
Yayınlama: 13.09.2024
3
A+
A-

Osmangazi Belediyesi’nin başlattığı ‘Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz’ projesine kayıtsız kalmayan vatandaşlar, evlerinin önünü ve sokaklarını süpürerek projeye desteğini gösterdi.

İlk olarak Kükürtlü Mahallesi’nde uygulanan proje, tüm ilçeye yayılarak çığ gibi büyüdü. Soğanlı Mahallesinde gerçekleşen ‘Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz’ etkinliğine Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Orhanbey İlkokulu öğrencileri, Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı. 

Osmangazi’yi her anlamda güzelleştirmek için çalıştıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “‘Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz’ projesi ile ter temiz bir Osmangazi hedefliyoruz. Belediye temizlik ekiplerimiz, görevlerini en iyi şekilde yapıyor. Yurttaşlarımız da kapılarının önünü süpürerek ekiplerimize destek oluyor. Bugün çocuklarımız da bizimle beraber bu etkinliğe katıldı. Çocuklarımıza da küçük yaşlardan itibaren temizlik bilincini aşılamak istiyoruz. El ele daha temiz bir Osmangazi, diyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.