Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er’in Ankara temasları

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er’in Ankara temasları
Yayınlama: 02.10.2024
0
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar’ı ziyaret etti.

Başkan Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyareti sırasında Malatya’nın ulaşım ağının güçlendirilmesi için çalışmaların devam ettiği Çevre Yolu, Kuzey ve Güney Kuşak Yolları başta olmak üzere yeni ulaşım güzergahlarının geliştirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Er, “İçişleri, Milli Savunma, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarımız ile Milli Savunma Bakan Yardımcımız ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanımızla çok verimli görüşmelerde bulunduk. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için sadece yerel kaynakları değil, merkezi yönetimin de tüm imkanlarını kullanmamız gerekiyor. Bunun için Ankara’da adeta kapı kapı gezerek şehrimizin ve hemşehrilerimizin derdine derman, yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.