Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi’nde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı

Malatya’da üniversite kazanan öğrenciler için Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), İnönü Üniversitesi merkez kampüsünde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi’nde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı
Yayınlama: 25.09.2024
2
A+
A-

Malatya’da üniversite kazanan öğrenciler için Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), İnönü Üniversitesi merkez kampüsünde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal ve kültürel hizmetlerinin tanıtıldığı, şehir ile ilgili merak edilenlere cevap verildiği stantta, üniversiteyi yeni kazanmış ve ilk defa kart çıkaracak öğrencilere yerinde otobüs kartı çıkarma işlemi gerçekleştiriliyor.

23-27 Eylül tarihleri arasında hizmet verecek olan standa öğrenciler, kimlik bilgileri ve öğrenci belgeleri ile MOTAŞ öğrenci kartını çıkarabiliyor.  Ayrıca açılan standa MOTAŞ ekipleri, yerinde otobüs kartı çıkarma işlemi yaparken, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ise çay, kahve, su, kek ve meyve suyu ikramında bulunarak Malatya hakkında bilgilendirme yapıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.