Mamak Belediye Başkanı Şahin zabıtalarla bir araya geldi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, başkan yardımcıları Sibel Emre ve Erdoğan Doğan ile Mamak Zabıta Müdürlüğü’nde zabıta memurlarıyla kahvaltı yaptı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin zabıtalarla bir araya geldi
Yayınlama: 06.09.2024
3
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, başkan yardımcıları Sibel Emre, Erdoğan Doğan ve Uğur Sarı’yla birlikte Mamak Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Zabıta Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette zabıta memurlarıyla kahvaltı yapan Şahin, zabıtaların sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldıktan sonra, terfi alan zabıta memuru Nezahat Kahraman’a komiser yıldızı taktı. Kahraman’a başarılı performansı ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Şahin, daha sonra Ankara ilçe zabıta müdür ve müdür yardımcılarıyla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal ve ilçe zabıta müdür ve müdür yardımcıları, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i makamında ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Doğan ve Sibel Emre’nin de yer aldığı görüşmede, Başkan Şahin, Olcay Erdal’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Erdal ise Başkan Şahin’e çiçek takdim ederek, Mamak’taki zabıta çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür etti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.