Mamak Belediyesinden okullara temizlik malzemesi ve kırtasiye yardımı

Mamak Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin ve okulların eksiklerini gideriyor.

Mamak Belediyesinden okullara temizlik malzemesi ve kırtasiye yardımı
Yayınlama: 11.09.2024
3
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın ve Sağlık İşleri Müdürü Bora Koç, Sibel İsmet Çatık Ortaokulu ve Tuzluçayır İlkokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle ve okul müdürüyle bir araya geldi.

Yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyen Emre, okulun temizlik giderleri için peçete, tuvalet kağıdı ve sıvı sabun, öğrencilere de temel okul ihtiyaçları olan çanta, defter ve kalem hediye etti.

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, ilçenin önemli alışveriş noktalarından biri olan Kartaltepe Pazar Yeri’nde hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Emre, esnafın ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyerek, pazar yerinin mevcut durumunu yerinde inceledi.

Mamak Belediyesinin ilk kadın Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Ege Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği kermese katıldı. Etkinliğe katılan Sibel Emre, kermeste sergilenen el yapımı ürünleri büyük bir ilgiyle inceledi. Mahalle kadınlarının hazırladığı el örgüleri, takılar ve hediyelik eşyaların sergilendiği kermeste Emre, kadınların emeğini ve üretkenliğini desteklemenin önemine vurgu yaparak sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı ve ürünleri yapan kadınlarla sohbet etti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.