Mersin Yenişehir Belediyesi ve MTSO arasında iş birliği protokolü imzalandı

Mersin, 12 Eylül (Hibya) – Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), 12-20 Ekim’de Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali’ni düzenliyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi ve MTSO arasında iş birliği protokolü imzalandı
Yayınlama: 12.09.2024
4
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), kültürel iş birliğini pekiştiren önemli bir adım attı. İki kurum arasında imzalanan protokol çerçevesinde, 12-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali düzenlenecek. Festival, Mersin’in sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamını canlandırmayı ve uluslararası kültürel iş birliklerini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Festivalin bir parçası olarak, CNR Holding ile iş birliği içinde 9. Mersin CNR Kitap Fuarı da aynı tarihlerde düzenlenecek. Kitap fuarı kapsamında, yerli ve yabancı yazarlarla imza günleri, söyleşiler ve sanat buluşmaları gibi etkinlikler yer alacak.

Festivalde ulusal ve uluslararası sanatçılar, yazarlar, şairler ve kültür insanları Mersinlilerle buluşacak. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, festivalin onur konuğunun Mersinli şair ve yazar Özdemir İnce olacağını duyurdu. Başkan Özyiğit, “Bu festival Mersin'in kültür ve sanat dünyasında önemli bir yer edinecek,” dedi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ın imzaladığı iş birliği protokolü, Mersin'in kültürel gelişimine büyük katkı sağlayacak. Özyiğit, MTSO ve CNR Holding’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.