MG, haziran ayında fiyatları sabitledi

Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle kullanıcılar ile buluşan MG, haziran ayında benzinli ZS ve HS modellerinde ön siparişe özel sınırlı süre için geçerli birbirinden avantajlı kredi ve satış fiyatlarını duyurdu.

MG, haziran ayında fiyatları sabitledi
Yayınlama: 15.06.2024
0
A+
A-

MG, benzinli ZS ve HS modellerinde, “Haziran ayında sabit fiyat ve yüzde 0 faiz avantajı ile sipariş ver, Temmuz ayında otomobilini teslim al” diyerek sınırlı süre için geçerli birbirinden avantajlı kredi ve satış fiyatlarını duyurdu. Bu kapsamda özgün tasarımı, yüksek donanımları ve geniş yaşam alanıyla yüksek konfor sunan MG ZS modelinde; 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. İddialı modelin en üst donanım seviyesi olan Luxury Plus’ın fiyatı ön siparişe özel 1 milyon 249 bin TL olarak belirlendi. Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış, C segmentinin önde gelen premium modeli MG HS modeline ise yine 100 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanağı ile sahip olunabiliyor. MG HS Luxury için Haziran ayında ön satışa özel 1 milyon 549 bin TL sabit fiyat avantajı sunuluyor.

2021 yılından beri elektrikli otomobiller konusundaki öncülüğü ve elektrikli hayata geçişi kolaylaştıran yenilikleriyle dikkat çeken MG, yüzde 100 elektrikli modellerinde avantajlı satış koşullarını devreye aldı. Şehir içi kullanımlarda 577 km’ye varan menzili ile dikkat çeken yüzde 100 elektrikli MG4 modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları; 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi avantajı ile tercih edilebiliyor. Zorlu Euro NCAP testlerinden 5 yıldız kazanan MG4 Electric modelinde, sınırlı bir süre için geçerli avantajlı başlangıç fiyatları Comfort donanımlı versiyonda 1 milyon 159 bin TL, Luxury donanımlı versiyonda ise 1 milyon 409 bin TL olarak belirlendi. Geniş iç hacmi ve güçlü donanım özellikleriyle C segmentinde fark yaratan yüzde 100 elektrikli ZS EV modelinde de yine 100 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi sunuluyor. Haziran ayına özel fiyat avantajı ile ZS EV’ye 1 milyon 599 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Şehir içi kullanımlarda 591 km’ye ulaşan menzili ile MG ZS EV, yüksek konfor sunarken uzun yolculuklar için de ideal bir yol arkadaşı oluyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.