Milletvekili Böhürler, KAYMEK Akademi Tesisi’ni ve Spor A.Ş. Yaz Okulları’nı ziyaret etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Akademi Tesisi’ni ve Spor A.Ş. Yaz Okulları’nı ziyaret etti.

Milletvekili Böhürler, KAYMEK Akademi Tesisi’ni ve Spor A.Ş. Yaz Okulları’nı ziyaret etti
Yayınlama: 21.08.2024
4
A+
A-

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ile birlikte Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Akademi Tesisi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Böhürler, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sınıfları ve atölyeleri gezen Böhürler, “KAYMEK kurslarında hanımlar mesleki eğitimden sanata, üretimden kişisel gelişime, teknolojiye kadar geniş bir yelpazede kendilerini geliştiriyor. Eğitime ve geleceğe yapılan bu yatırım, Kayseri için büyük bir değer” dedi.

Öte yandan Milletvekili Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tesislerini de ziyaret etti. Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş’tan yaz okulları hakkında bilgiler alan Böhürler, “Geleceğin şampiyonları sıkı çalışıyor. Spor A.Ş. tesislerinde antrenman yapan genç kardeşlerimizi ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.