Milli Eğitim Bakanı Tekin, Sinop’ta

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sinop programı kapsamında Tangal İlkokulu, Sinop Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Tekin, ayrıca İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Sinop’ta
Yayınlama: 13.09.2024
5
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Sinop programı kapsamında Tangal İlkokulunu ziyaret etti. Bakan Tekin ziyaret için “Çocuklarımızın neşesi, öğretmenlerimizin heyecanıyla güne başladık.” dedi.

Ardından Sinop Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Tekin, Sinop Valisi Mustafa Özarslan’la bir araya gelerek il özelinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve yeni dönemde ilde yürütülecek eğitim çalışmalarına dair fikir alışverişinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Vali Mustafa Özarslan, Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Metin Gürbüz ve eğitim yöneticilerinin katılımlarıyla İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

İlimiz özelinde yapılacak eğitim yatırımlarına dair istişarelerde bulunana Bakan Tekin, “Sinoplu evlatlarımızın daha nitelikli bir eğitime erişimi için çalışmalarımıza tüm illerimizde olduğu gibi Sinop’ta da sürdürmeye kararlıyız. Toplantıya iştirak eden değerli katılımcılara teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Tekin, Sinop ziyareti kapsamında AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 22 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle aziz milletimizin derdiyle dertlendik, sorunlara çözüm aradık.” diyen Bakan Tekin, şu ifadeleri kaydetti:

“Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma dek Türkiye’yi her alanda daha güçlü bir geleceğe taşımak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Konukseverliklerinden dolayı İl Başkanımıza ve değerli teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.