Muğla Valisi Akbıyık, Laçin İlkokulu’nun açılış törenine katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, hayırsever Haluk Laçin tarafından Datça’ya kazandırılan 5 derslikli Laçin İlkokulu’nun açılış törenine katıldı.

Muğla Valisi Akbıyık, Laçin İlkokulu’nun açılış törenine katıldı
Yayınlama: 12.09.2024
4
A+
A-

5 derslikli okulun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Akbıyık ve protokol üyeleri okulu gezdi ve okul bahçesine günün anısına fidan dikti. Daha sonra Akbıyık tarafından hayırsever Haluk Laçin’e plaket takdim edildi.

Eğitimin, toplumların en büyük gücü ve yarınların teminatı olduğunu belirten Vali İdris Akbıyık, “Bilgiyle donatılmış nesiller yetiştirmek, ülkemizin geleceğini şekillendirmek adına büyük anlam taşımaktadır. Bu yolda her katkı, her destek, ülkemizin kalkınmasına yapılmış bir yatırımdır. Bu minvalde elini taşın altına koyarak bu uğurda gayret gösteren tüm hayırseverleri yürekten kutluyorum.” dedi.

Muğla'ya son iki yılda toplam 16 okul 202 derslik kazandırıldığını belirten Vali İdris Akbıyık, “Çağın gereklerine uygun, modern ve güvenli okullarımızın sayısını arttırarak hem Muğla'mıza yaraşır eğitim ortamları oluşturmak hem de ikili eğitimi tamamen bitirerek eğitimin çıtasını daha yukarı taşımak için gayretlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.