Nilüfer Belediyesi’nin Sünnet Şöleni 230 çocuğu buluşturdu

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleninin 20’ncisi 230 çocuğun katılımıyla yapıldı.

Nilüfer Belediyesi’nin Sünnet Şöleni 230 çocuğu buluşturdu
Yayınlama: 05.09.2024
1
A+
A-

Nilüfer Belediyesi, her yıl düzenlediği sünnet şölenini, bu yıl da yine ihtiyaç sahibi ailelerle yardımseverleri buluşturarak gerçekleştirdi. Bu yıl 20’nci kez düzenlenen Sünnet Şöleni’nde daha önceden sünnet olan 230 çocuk bir araya geldi.

Sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediye eski Başkanı Faruk Baykal, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Okan Şahin, Serpil Altun, Zerrin Güleş, Emre Karagöz, Şirin Biçer, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, şölene destek veren kurumların temsilcileri ve muhtarlar da gecede yer aldı.

Nilüfer Belediyesi din görevlisi Mehmet Çelebi'nin mevlit okuması ile başlayan gecede bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ailelerin bu mutluluğunu paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Özdemir, “Mahalle muhtarlıklarımız tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımızın, hastanelerin hijyenik ortamında ücretsiz olarak sünnet işlemlerini tamamladık. Bu gece de eğlenme zamanı” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.