OSB İstişare Toplantısı BAŞKAN VE BÖLGE MÜDÜRLERİNİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİ

OSBÜK tarafından düzenlenen OSB Başkanları ve Bölge Müdürleri İstişare Toplantısı, üç gün süren yoğun oturumların ardından sona erdi. Toplantının kapanışında konuşan OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Gül Akyürek Balta, “OSB’lerle ilgili tüm süreçleri masaya yatırdığımız, çözüm önerilerini tartıştığımız toplantımızın sonuna geldik. Birlikteliğimizin, sinerjimizin arttığı üç günü geçirdik. Bu toplantılarda değerli bilgiler edinirken yeni açılımlar ve yaklaşımlar da keşfettik” dedi.

OSB İstişare Toplantısı BAŞKAN VE BÖLGE MÜDÜRLERİNİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİ
Yayınlama: 18.05.2024
4
A+
A-

Toplantının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Oturumu’nda, Bakanlığın CBS Birim Sorumlusu Onur Koluaçık, Mekansal Yönetim ve Dijitalleştirme Projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sanayi Bölgeleri Genel Müdür Yardımcısı Caner Koçoğlu, Mekansal Planlama Daire Başkanı Orhan Kılınç, Ruhsat ve İzinler Şube Müdürü Asuman Cömert, Mevzuat Şube Müdürü Hilmi Adnan Yüksel ile CBS Birim Sorumlusu Onur Koluaçık, OSB’lerdeki kamulaştırma işlemlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri başta olmak üzere çeşitli konularda OSB’lerle görüş alışverişinde bulundu.


Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Oturumu’nda, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Muzaffer Barış Morgül, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek OSBÜK’e teşekkür etti. Konuşmasında Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Morgül, uygulamaların daha iyiye gitmesi mantığıyla hayata geçirildiğini anlattı. Rehberlik ve Teftiş Başkan Yardımcısı İlker Tura ve Başkanlık Müfettişleri Emrah Yıldırım ile Hüseyin Gökçe, OSB’lerde Muhasebe Uygulamaları’nı anlatarak uygulama birlikteliği konularına dikkat çektiler.TOBB ETÜ SEM eğitmeni Adnan Erbaş, “İş Hayatında İletişim, Etkin Yöneticilik ve Liderlik” konulu bir motivasyon konuşması gerçekleştirdi. Erbaş, iletişim becerileri ve iş dünyası ile sosyal ilişkiler konusunu örneklerle anlattı.
OSBÜK Bilişim ve İş Geliştirme Müdürü Dr. Atilla Yardımcı ise, OSBÜK tarafından özkaynaklarla geliştirilen OSBÜKnet hakkında bir sunum yaptı. Sürekli geliştirilen OSBÜKnet’i, organize sanayi bölgelerinin nasıl kullanacağını anlatan Yardımcı, 46 konu başlığında OSBÜKnet’in hizmet verdiğini belirtti, içerikleri uygulamalı şekilde anlattı ve OSB’lerden gelen soruları yanıtladı.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.