Osmangazi Belediyesi çocuklara özel Hupalupa Go Festivali düzenledi

Orhangazi Belediyesi tarafından çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen ve 23 Ağustos Cuma günü başlayan Hupalupa Go Festivali, üç günün sonunda sona erdi.

Osmangazi Belediyesi çocuklara özel Hupalupa Go Festivali düzenledi
Yayınlama: 25.08.2024
2
A+
A-

Orhangazi Belediyesi tarafından çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen ve 23 Ağustos Cuma günü başlayan Hupalupa Go Festivali'ne 2 bin 100 çocuk katıldı.

Festivalin açılış gününde Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş ve Bilal Acar ile AK Parti İlçe Başkan Vekili Oğuz Hatipoğlu yer aldı.

Başkan Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bu festival, çocuklarımızın neşeyle dolu anlar yaşaması, ailelerimizin birlikte keyifli vakit geçirmesi için harika bir fırsat sundu. Hep birlikte, çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, onların mutluluğuna tanıklık etmek bizim için en büyük ödül oldu. Çocuklarımız, bizim geleceğimizin teminatıdır. Onların sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Hupalupa Festivali de bu çabalarımızın bir parçası olarak, çocuklarımızın eğlenirken öğrenebileceği, sosyalleşebileceği ve yeteneklerini keşfedebileceği bir ortam sunuyor.” 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.